عنوان 2
عنوان 3
عنوان 4
عنوان 5

کاشت ناخن چیست+انواع مدل و روش ها

فهرست مطالب

امروزه خیلی از خانوما به دنبال کاشت ناخن هستن؛ بعضی از این خانما بخاطر زیبایی بیشتر ناخناشون و بعضیا هم ناراضی از شکل و ظاهر ناخنشون هستن.

درنتیجه تصمیم میگیرن که کاشت ناخن انجام بدن؛کاشت ناخن هم دردسر های خودشو داره ، مزایا  و معایبی داره که توی ادامه مقاله باهم بررسیشون میکنیم.

اینجا توی توبیوتی سیر تا پیاز کاشت ناخن رو با هم بررسی میکنیم.

شما میتونید قبل از خوندن مقاله از طریق فهرست زیر ببینی که در مورد چه مباحثی دقیقا قراره صحبت کنیم.

کاشت ناخن چیست؟

اینو دیگ همه میدونیم که همه خانما دوس دارن دستای قشنگی داشته باشن؛کاشت ناخن یکی از کاراییه که هر خانمی برای زیبا تر شدن دستا و پاهاش میتونه انجام بده؛

البته خیلی ها هم میگن که ناخونای دست یا پاشون بدفرمه و کاشت رو انجام میدن تا از بد فرمی ناخونشون خلاص بشن…

اگه براتون سواله که کاشت ناخون چیه خیلی ساده، ناخون کارای عزیز میان با استفاده از دستگاه ها و مواد مختلف ناخون مصنوعی رو روی ناخون طبیعی میچسبونن که البته ماندگاری طولانی هم داره. کاشت ناخن با روش ها و مدل های مختلفی انجام میشه که الان باهم میخونیم.

انواع روش کاشت ناخن

به طور کلی ناخون های مصنوعی به3 دسته تقسیم میشوند.

اولین مورد پودرهای ناخن مصنوعیه که روی ناخنهاتون پخش میشه.(ناخن پودری)
دومین مورد ژل های uv هست که از پر طرفدارترین روش های کاشت ناخن محسوب میشه.(ناخن ژله ای)
آخرین مورد هم ناخن های پلاستیکی هست که  توی فروشگاه های لوازم آرایشی و داروخانه میتونید پیدا کنید.(ناخن قالبی)

کاشت ناخن  پودری

ناخن پودری از زیباترین  و مقاوم ترین انواع کاشت ناخنه؛

ناخن کار در ابتدا زیر سازی رو براتون انجام میده . از مراحل زیرسازی مانیکور خشک یا همون مانیکور روسی هست؛این عمل به منظور عقب زدن پوست های روی ناخن و برداشتن کوتیکول های موجود دور ناخن انجام میشه.پس از به پایان رسیدن مانیکور خشک به ایجاد خراش روی ناخن  و آغشته کردن ناخن به مواد ضد قارچ و تیپ گذاری (ناخن مصنوعی ) میرسیم.معمولا بعد از تیپ گذاری یبار دیگه ضد قارچ رو به سطح ناخن میزنن، بعد مواد گذاری میکنن و در نهایت با سوهان کشی شکل و فرم دلخواهتون رو به ناخن میدن.

 

فواید کاشت ناخن پودری

برخی از مهم‌ترین مزایای کاشت ناخن پودری عبارتند از:

هزینه مقرون‌به‌صرفه نسبت به دیگر روش‌های کاشت
دوام و استحکام بالا
کشیده‌تر نشان دادن صدف نانخن
سازگازی بالا با آب و هوای خشک
برخورداری از ظرافت بالا

 

خوب اگه میخوای آموزش کامل کاشت ناخن پودری رو ببینی کلیک کن….

کاشت ناخن ژله ای

به طور کلی کاشت ناخن ژله ای تفاوت چندانی با کاشت ناخن پودری نداره ولی شما میتونی مواد کاشت ناخن ژله ای رو از فروشگاه به صورت آماده تهیه کنی و بعد از آغشته کردن ناخن به ضد قارچ مواد رو روی ناخن بزاری و نهایتا برای اینکه سریعتر مواد خشک بشه از دستگاه uv استفاده کنی.

 

3 فایده ی کاشت ناخن با ژل

ریسک آسیب‌دیدگی ناخن تو این روش نسب به کاشت پودری پایین‌تره

مناسب برای آب و هوای شرجی
فرایند انجام این نوع کاشت نسبت به کاشت پودری خیلی سریع‌تره

3 عیب کاشت ناخن با ژل
ریموو کردن کاشت ژله‌ای تو خونه سخته و باید به آرایشگاه‌ها مراجعه کرد
کاشت ژل نسبت به روش‌های دیگه کاشت زمان بیشتری از شما میگیره

استفاده مدام از دستگاه UV به دلیل داشتن اشعه فرابنفش به مرور زمان باعث ایجاد لکه تو دست میشه.

کاشت ناخن قالبی

ناخن قالبی نسبت به دو روش قبل طرفدار کمتری داره چرا که زیبایی و طبیعی بودن روشهای دیگه کاشت ناخ رو نداره؛اگه ناخن های یکدست و استانداردی ندارید این روش به هیچ عنوان ب شما توصیه نمیشه.

البته باید این نکته هم بهتون حتما بگم که  کاشت ناخن قالبی دووم چندانی هم نداره و نسبت به دو روش قبل شکنندگی بالایی داره.

 

عوارض کاشت ناخن

5 عوارض خطرناک کاشت ناخن

جذب مواد شیمیایی:زمانی که مواد شیمیایی روی سطح ناخن طبیعی قرار میگیره؛احتمال جذب این مواد توسط ناخن و پوست بالاست که این مورد به خودی خود خطرناکه.
بلند شدن ناخن از بستر :طبیعتا هرچی ناخن بلند تر باشه احتمال بلند شدن ناخن از بستر بیشتر میشه.ممکنه  با باز کردن درب قوطی یا کنسرو و  … ناخنتون کنده بشه یا بشکنه

مسمومیت و احتمال ابلا به بیماری:این مورد بیشتر برای ناخنکار ها صدق میکنه چرا که بیشتر از همه با مواد سمی کاشت ناخن سر و کار دارن .  پس بهتره از وسایل ایمنی استفاده بشه تا سلامت کسی به خطر نیوفته. استفاده از ماسک مخصوص به شدت پیشنهاد میشه. ناخن کارا مواظب خودتون باشید ، ما به شما نیاز داریم لعنتیا

ابتلا به اگزما:ممکنه فردی که داره ناخون میکاره بعد از چند روز در نواحی که با ناخن مصنوعی در ارتباط بوده دچار اگزما بشه؛اگزما علامی مثل سرخی پوست و تاول های پوستیه.
ایجاد قارچ بعد از کاشت : بعد از کاشت ، ناخن زرد قهوه ای و سپس سبز میشه.دلیل این اتفاق رشد و تکثیر قارچ زیر ناخنه که از کراتین تغذیه میکنه؛ عفونت قارچی به شدت واگیر دار و به سرعت از یک نقطه بدن به یک نقطه دیگه منتقل میشه ، حتی میتونه به افراد دیگه هم منتقل بشه . این عفونت به سختی قابل درمانه و ممکنه تا 16 ماه درمانش طول بکشه.
عفونت باکتریایی: این امکان هم وجود داره که ناخن بعد از کاشت دچار عفونت باکتریایی بشه.این عفونت سبز رنگه و با نفوذ آب به داخل ناخون مصنوعی ممکنه بروز کنه.

خب البته این نکته هم قابل ذکره که وقتی شما به یه ناحن کار حرفه ای مراجعه کنید دیگه نیازی به نگرانی در مورد عوارض کاشت  ندارید. سعی کنید حتما قبل از مراجعه به ناخن کار در موردش تحقیق و پرس و جو کنید ، همچنین میتونید از لیست بهترین ناخن کار های ایران ، بهترین ناخن کار های شهر خودتونو ببینید که توسط تیم متخصص توبیوتی بررسی شدن و با نظر مشتریا و مردم بهتریناشونو انخاب کردیم تا خیال شما بابت عوارض کاشت ناخن راحت باشه.

مراحل کاشت ناخن

خوب رسیدیم به مراحل کاشت اول کار باید ابزار مناسب کاشت رو در اختیار داشته باشیم .

برای تهیه این ابزار میتونیم پک کامل رو از فروشگاه ها ی لوازم آرایشی یا فروشگاه های اینترنتی تهیه کنیم . یا اینکه جدا جدا وسایل مورد نیاز رو تهیه کنیم؛

خوب قبل از معرفی وسایل مورد نیاز کاشت  فک میکنم لازم باشه که بدونیم تهیه وسایل اورجینال چقدر بهتون توی کیفیت کارتون کمک میکنه پس کامل تحقیق کنید و بعد ، اقدام به خرید وسایل بکنید.

8 ابزار ضروری برای کاشت ناخن

قالب کاشت
انواع قلم‌ها شامل قلم کار با ژل، قلم تخت و قلم وان‌بال
انواع سوهان و سر سوهان شامل سوهان برقی و دستی، ست سر سوهان مانیکور، سر سوهان الماسه استوانه و سر سوهان استوانه سرگرد
دستگاه UV
عقب‌زن
نیپر
کاتر تیب
فرم‌دهنده (فرمر)

برای طراحی ناخن هم شما به ابزاری نیاز دارید که عبارتند از:

اکلیل
پولک
نگین
کروم
ژل مخصوص طراحی
فویل
ست قلم طراحی
شوگر

بعد از تهیه مواد اولیه مراحل زیر توسط ناخن کار انجام میشه…

زیرسازی
موادگذاری
سوهان‌کشی
طراحی

برای آموزش کامل کاشت ناخن ژله ای کلیک کنید…

حالا که میدونیم چه وسایلی رو برای کاشت ناخن نیاز داریم بریم سراغ مراحل انجام …

مرحله‌ی اول؛ زیرسازی

اولین مرحله از کاشت زیر سازیه که از مهمترین مراحل بحساب میاد چرا که وقتی چند لایه بخواد روی هم قرار بگیره باید لایه زیرین خیلی محکم باشه و استحکام بالایی داشته باشه تا لایه های بالایی هم استحکام داشته باشن؛اگه ناخن زیرسازی خوبی نداشته باشه ممکنه ناخن بعد چند مدت هوا بگیره یا بعد از یه مدت کوتاه جدا بشه.

اگه جایی رفتید کاشت ناخن انجام دادید و این اتفاق افتاد تو انتخاب و مراجعه دوباره به اون ناخن کار تامل و تجدید نظر بفرمایید چون احتمالا کمی غیر حرفه ای تشریف دارن

اما زیر سازی خودش سه تا مرحله  داره که شامل این موارد میشه :

مانیکور خشک
ایجاد خراش روی سطح ناخن
ضد قارچ

مانیکور خشک

اولیش مانیکور خشک هست که توی همون مقاله هم بهش اشاره شده . مانیکور خشک یا همون مانیکور روسی رو باید توی دره های آموزشی به شکل کاملا حرفه ای یاد بگیرید

برای مانیکور خشک نیاز به دقت بالایی دارید تا دست مشتری رو زخمی نکنید.

ایجاد خراش روی سطح ناخن

سطح ناخن به خودی خود صاف هست، برای اینکه لایه های بالایی بتونن بهتر به سطح ناخن بچسبن باید سطح ناخن خراش داده بشه ، البته توجه داشته باشید که خراش روی سطح ناخن به معنی نازک کزدن سطح ناخن نیست.

ضد قارچ

پس از دو مرحله بالا زیر سازی رو داریم. و یک ناخن کار حرفه ای میدونه که استفاده از ضد قارچ روی سطح ناخن چقدر اهمیت داره چرا که سلامت مشتری بیشتر از هر چیزی اهمیت داره.

مرحله‌ی دوم؛مواد گذاری

خب بعد از مرحله زیر سازی میرسیم به مرحله مواد گذاری ، تو مواد گذاری اینکه چقدر از مواد با چه میزانی باید با همدیگه تریکیب بشن بستگی به مهارت و تجربه ناخن کار داره.

اگه زیر سازی خوبی داشته باشیم میتونیم بگیم که مواد گذاری کار نسبتا آسونی هست؛ توی این مرحله ای که هستیم کارمون به 4 تا عامل دیگه هم بستگی داره که بریم ببینیم 4 تا عامل بعدی چی میتونه باشه….

ترکیب وغلظت مواد

اینکه بدونیم چه مقدار از مواد رو با هم ترکیب کنیم تا به غلظت مورد نظر برسه خیلی خیلی مهمه مخصوصا توی کاشت ناخن پودری که روی نتیجه نهایی خیلی میتونه تاثیر داشته باشه.

انتخاب قلم مناسب

ناخن کاره حرفه ای که داره این مقاله رو از tobeauty میخونه باید بدونه که چجوری قلم مناسب رو پیدا کنه و اگر قلم نامناسبی انتخاب بشه در نهایت نمیشه مواد گذاری رو اونجور که باید انجام داد.

 

قرار دادن مواد روی ناخن

ناخن کاری خوب ظرافت خودشو میطلبه…ناخن کاره حرفه ای حتی نحوه حرکت دادن قلم روی مواد رو هم باید دقیق بدونه اگر ظرافت در طی این فرآیند به کار برده نشه موجب گیر کردن قلم بین مواد میشه و مواد گذاری رو خیلی سخت میکنه.

ضخامت مواد

سوهان کشی ناخن کار حرفه ای این حسو به مشتری میده که ناخن کاشته شده ناخن طبیعی خودشه  و خب هرچی مهارت بالاتر ظرافت کار هم بیشتر.

همونطور که توی مطلب بالا اشاره شد مرحله بعدی سوهان کشی هست

مرحله‌ی سوم؛سوهان کشی

تو این مرحله، ناخن‌کار باید با سوهان برقی و سر سوهان‌های مخصوص، فرم نهایی و مورد نظر مشتری رو روی ناخنش ایجاد کنه. سوهان‌کشی هم باید با ظرافت بسیار بالایی انجام بشه تا ناخن کاشته شده بیش از حد نازک یا ضخیم نشه.

 

مرحله‌ی پنجم؛طراحی ناخن

در نهایت هم طراحی ناخن هست که ممکنه کمی طول بکشه ولی خوب دقت و ظرافت توی اولویته . هر چقدر هم که مشتری اذیتتون کرد شما حوصله به خرج بدید و بهترین خودتون رو انجام بدید.

ممنون که تا آخر مقاله کاشت ناخن همراه توبیوتی بودی…

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_toggle title=”هزینه کاشت ناخن چقدر هست؟”]بسته به نوع خدماتی که میگیرید هزینه هم متفاوت هست درزمستان 1401 متوسط قیمت کاشت در تهران 200هزار تومان به بالا هست.[/vc_toggle][/vc_column][/vc_row]

نظرتون را بنویسید.

avatar
  اشتراک  
اشاره به موضوع